Wie maken samen NeVeTe

14 en 15 maart opleiding BRL 9101 vakman in Breda

11 en 12 april opleiding BRL 9101 vakman in Utrecht

Wie maken de Nederlandse verkeerstechniek tot een succes.

Maak kennis met het dynamische duo Rick en Sussanne Mulders, partners zowel privé als zakelijk, die de touwtjes in handen hebben bij NeVeTe. Dit bloeiende opleidingsinstituut is al 20 jaar een rotsvast vertrouwen in de GWW-sector (Grond-, Weg- en Waterbouw). Maar rustig achterover leunen is er niet bij, want dit bedrijf blijft voortdurend vernieuwend.

Het begon allemaal twee decennia geleden onder leiding van Rick Mulders. Met zijn visie en expertise heeft hij NeVeTe opgebouwd tot wat het vandaag de dag is: een toonaangevend instituut in de sector. In 2017 trad zijn partner Sussanne Mulders toe tot de organisatie, waardoor hun krachten werden gebundeld om samen nog meer successen te behalen.

In dit Achterhoekse bedrijf heeft ieder zijn eigen taak. Rick en Sussanne reizen door heel Nederland om hun kennis en ervaring te delen met professionals in de GWW-branche. Ze weten als geen ander dat stilstand gelijkstaat aan achteruitgang, daarom blijven ze constant vernieuwen en inspelen op de laatste ontwikkelingen.

Het vertrouwen dat Rick en Sussanne hebben opgebouwd gedurende deze 20 jaar is ongeëvenaard. NeVeTe valt niet in slaap, maar blijft groeien en bloeien dankzij hun enthousiasme, passie en gedrevenheid. Samen vormen ze een krachtig team dat klaar staat om professionals in de GWW-sector naar nieuwe hoogten te brengen.

Sussanne heeft de leiding over het kantoor en is mede eigenaar van NeVeTe

Sussanne Mulders is een ware duizendpoot! Naast haar rol als mede-eigenaar van NeVeTe, heeft ze nog een andere indrukwekkende vaardigheid – ze is een meester-edelsmid die de meest prachtige en unieke sieraden creëert. Haar harde werk, scherpzinnigheid en nauwkeurigheid maken haar de perfecte persoon om verantwoordelijk te zijn voor boekingen, planningen en financiële zaken bij NeVeTe.

Als aanspreekpunt zorgt Sussanne ervoor dat alle contacten worden onderhouden en dat er passende offertes worden opgesteld volgens ieders wensen. Ze is de creatieve geest achter NeVeTe en zonder haar zou Rick zijn werk niet kunnen doen. Sussanne neemt ook de taak op zich om de overige drie docenten in te plannen voor trainingen en zij verzorgt alle benodigde materialen.

Met haar veelzijdige talenten is Sussanne een onschatbare aanwinst voor het team van NeVeTe. Haar kunde als edelsmid gecombineerd met haar organisatorische vaardigheden maken haar onmisbaar in het succes van het bedrijf.

Rick, naast zijn directierol in NeVeTe staat Rick bekend als één van de meest passievolle docenten van Nederland.