Opleiding BRL 9101 vakman

De opleiding BRL 9101 vakman

De opleiding BRL 9101 vakman is een uitgebreide opleiding die u alles verteld over de inhoud van de BRL 9101 richtlijnen van het CROW 96B en 96A. Deze opleiding is bestemd voor een persoonsgebonden certificering van het Kiwa en na het behalen van deze opleiding wordt u aangemeld in het BRL 9101 register als vakman. Het betreft een leidinggevende functie en u wordt gezien als een meewerkend voorman in de tijdelijke verkeersmaatregelen.

Waarom NeVeTe?

Inhoud Opleiding BRL 9101 vakman

Opleiding in samenwerking met Stichting Infra Kwaliteit

De BRL 9101 vakman cursus met BRL 9101 vakman examen kan in twee dagen worden voltooid. Wij adviseren om de voorbereidende E-learning door te nemen alvorens u de opleiding BRL 9101 gaat volgen. Deze link krijgt u van ons als u zich aanmeld. De lessen starten van 09.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Aangepaste start en eind tijden zijn natuurlijk mogelijk. Wij kunnen de opleiding BRL 9101 vakman ook incompany verzorgen, vertrouwd op uw locatie! U kunt zich natuurlijk ook aanmelden in een bestaande en geplande datum voor de opleiding BRL 9101 vakman. Daarnaast krijgt u tijdens de opleiding nog een brl 9101 vakman proefexamen. 

 

Na het behalen van deze certificering bij NeVeTe wordt je als professional gezien.

Inhoudelijk praten wij in deze opleiding over materiaal en materieel, plaatsingsinstructies en verkeerswetgeving. Natuurlijk komen de beide handboeken van de CROW 96B en 96A als hoofddoel in de opleiding in beeld. U leert alles over het plaatsen in standhouden en wegnemen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Dit leert u tot in detail op richtlijnen van de CROW 96B en 96A. De opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen geeft u alle facetten die u nodig heeft als leidinggevende.

Na deze opleiding BRL 9101 vakman ben je leidinggevend op de werkvloer in het kader van de richtlijn CROW BRL 9101. De opleiding voldoet aan de eisen conform de Nationale Beoordelingsrichtlijn 9101 (BRL 9101).

Na het behalen van deze opleiding BRL 9101 vakman kunt u zelfstandig aan het werk en/of geeft u leiding aan de BRL 9101 medewerker en werkt u met tijdelijke verkeersmaatregelen. Je ontvangt hiermee ook een echt brl 9101 salaris.

Wij maken van jou een vakman!

Natuurlijk, na deze opleiding weet jij precies wat je moet doen. Je bent in staat om geheel zelfstandig en als leidinggevende aan het werk te kunnen. Bovendien ben je all-round in je werk. Je hebt een optimaal gevoel voor veiligheid en dit straal je ook uit. Je wordt een professional waar iedere opdrachtgever blij van wordt. Je beroepshouding geeft anderen een veilig gevoel en weet tijdelijke verkeersmaatregelen zo te plaatsen dat wegwerkers een optimaal veilig gevoel hebben en weggebruikers met een lach er langs rijden.

Opleiding BRL 9101 vakman

Opleidingsduur

De lesduur is 2 dagen

Geldigheidsduur

3 jaar

Groepen BRL 9101

Tot 15 deelnemers per groep

Lestijden

09.00 uur tot 16.30 uur

Voor wie is de opleiding bestemd

Iedereen die werkt met tijdelijke verkeersmaatregelen

kosten per cursist

€ 439,- ex btw incl examen brl 9101

Prijs is inclusief examen en lunch

Deze opleiding kunt u volgen met een code 95 voor beroepschauffeurs.

Samenwerken in één klas bij NeVeTE

Klassikale lessen BRL 9101 vakman

De opleiding BRL 9101 wordt verzorgt in maximaal twee dagen. De klassikale lessen worden vervolgens gegeven door een vakdocent tijdelijke verkeersmaatregelen.

Wordt jij BRL 9101 professional?

De opleiding BRL 9101 vakman heeft een speciaal lesprogramma over veiligheid voor natuurlijk jezelf en je collega’s maar ook over de professionele op en afbouw van tijdelijke verkeersmaatregelen. Wij maken van jou een echte professional.

Meer vertrouwen van opdrachtgevers en wegbeheerders

Door straks BRL 9101 gecertificeerd te zijn krijg je veel meer vertrouwen van verkeerskundigen, wegbeheerders en opdrachtgevers. 

Verantwoord werken met een BRL 9101 certificering

Meer dan verantwoord kan je straks werken als je de BRL 9101 certificering op zak hebt. Wij gaan je helpen om een echte BRL 9101 vakman te worden.

Toetsing certificaat examen BRL 9101 vakman

Examen BRL 9101 vakman

Het examen word op twee onderdelen afgetoetst door stichting infra kwaliteit. 35 meerkeuze vragen in de ABC module en 5 open vragen die zich berusten op de figuurmaatregelen van het boek CROW 96B 96A.

Onze lessen en dag indeling

In onze klas..

In de gezelligste klas BRL 9101 geven we les met een humor als ondertoon. Immers wij vinden het belangrijk dat je leert en de BRL 9101 richtlijn onthoud.

opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen

Onze lestijden zijn toegankelijk

Onze lestijden zijn van 09.00 uur tot ongeveer 17.00. Deze keuze is gemaakt op groepen met individuele aanmeldingen. Mensen moeten soms een afstand reizen voordat ze bij onze locatie zijn. Voor incompany trainingen kunnen wij de lestijden aanpassen. 

Wij hebben een heerlijke lunch

U kunt ervoor kiezen om de lunch af te nemen bij de Nederlandse verkeerstechniek. Dit is niet verplicht maar wel raadzaam. Goede en gezonde voeding draagt bij aan een goed ontwikkel klimaat van de kandidaat. Mocht u de lunch van ons de lunch afnemen zorgen wij voor een heerlijke gezonde lunch van diverse broodjes en natuurlijk drankjes zoals koffie thee en of frisdrank. Wilt u een aangepaste lunch dan is dit tegen een meerprijs altijd mogelijk.

Offertes & advies 0545-842880

Een passende offerte of passend advies voor uw organisatie is natuurlijk geen probleem. Wij begrijpen dat er mogelijk nog meer wensen zijn dan dat wij u nu aanbieden. Maak deze wensen graag met ons bespreekbaar. Zo kunnen wij u adviseren welke mogelijkheden wij wel of niet kunnen bieden.

Opnieuw certificeren? Dat kan verkort

Bent u als BRL 9101 vakman en loopt uw certificering af? Dan hebben wij verkorte programma’s klaar staan voor u als professional. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Wordt jij de nieuwe BRL 9101

Jou werk als vakman richt zich op beroepshouding in veiligheid, het omgaan met tijdelijke verkeersmaatregelen en nazorg op het juist afhandelen van vergunningen met opdrachtgevers.

Voorbereidende e-learning programma's

De Nederlandse verkeerstechniek heeft mooie samengestelde programma’s gemaakt. Deze e-learnings krijg je vooraf dat de klassikale lessen beginnen. Bij de bevestiging van uw aanmelding krijgt u een e-learning via uw mail toegezonden zodat je optimaal je kan voorbereiden op de lessen van de Nederlandse verkeerstechniek. 

Naast gezelligheid biedt de Nederlandse verkeerstechniek een leerzame ervaring waardoor u alles krijgt aangereikt om als vakman BRL 9101 te kunnen functioneren. Wij staan voor je klaar.

Gericht op veilig werken, optimale doorstroming, en dat na het behalen van je BRL 9101 certificaat bij NeVeTe

Wat zijn uw voordelen als vakman?

Om de opleiding BRL 9101 medewerker is echt een specialistische opleiding in de Nederlandse verkeersmaatregelen. De opleiding bij NeVeTe is bijzonder gericht op de kennis van begrijpend Nederlands lezen. NeVeTe is uitermate goed op de hoogte van de examenrichtlijnen. 

Uw voordelen na het behalen van de opleiding bij NeVeTe.

Uitleg over certificaat BRL 9101 vakman

BRL 9101 vakman

Als u bent geslaagd voor de opleiding BRL 9101 vakman wordt u geregistreerd in het register van KIWA. Na het ontvangen van de certificaten ontvangt u op dit certificaat een aanstellingscode. Deze aanstellingscode kunt u invoeren in het register van stichting infra kwaliteit. Zo kunt u aantonen ook gespecialiseerd te zijn als vakman brl 9101. U kunt daarmee gaan werken bij locale overheden als gemeenten of provincies. Maar ook als zelfstandige of werken bij bedrijven die tijdelijke verkeersmaatregelen plaatsen in Nederland. Deze opleiding is daarnaast voor iedereen geschikt die in aanraking komt met tijdelijke verkeersmaatregelen.

Bel: 0545 - 842880 voor meer informatie

Herhaling na 3 jaar

Bent u al vakman en wilt u een her-certificering? Dat kan bij NeVeTe. Wij bieden versnelde trainingen voor de specialistische bedrijven die tijdelijke verkeersmaatregelen plaatsen. 

Wat is je ervaring?

Als je ruim 2 jaar aaneengesloten vakman bent en je ruime ervaring hebt opgedaan dan adviseren wij je om de opleiding in één dag te voltooien. Voorwaarde is wel dat je aantoonbaar kan maken voor welke werkgever je werkt en daar een referentie kunnen opvragen. 

In contact met NeVeTe

NeVeTe opleidingen & Advies.

Tel: 0545-842880

E:    Info@nevete.nl

Heeft u een vraag over de BRL 9101

Advies nodig?

Heeft u een vraag over de opleiding BRL 9101? Wij beantwoorden uw vraag met plezier. Laat uw contact gegevens achter op het contact formulier.

NeVeTe opleidingen & advies

Veel gestelde vragen over 9101 vakman BRL9101

De opleiding tvm ofwel tijdelijke verkeersmaatregelen waarvoor je een brl certificaat dient te behalen roepen soms wat vragen op. 

Wij gaan deze vragen hier behandelen.

De BRL 9101 vakman heeft een meewerkend voorman taak en geeft leiding aan een BRL 9101 medewerker. De vakman is en blijft het aanspreekpunt tijdens het plaatsen in standhouden of wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel.

Dit is geheel afhankelijk van de duur van de opleiding.

  • BRL 9101 specialist 2 dagen
  • BRL 9101 vakman 2 dagen
  • BRL 9101 medewerker 1 dag
  • BRL 9101 verkeersregelaar 1 dag

Bij NeVeTe kunt u de opleiding BRL 9101 meerekenen als code 95 voor beroepschauffeurs 

NeVeTe heeft verschillende proef examens die je kan maken. Meldt u zich aan dan krijgt u tijdens de opleiding BRL 9101 proefexamens die vergelijkbaar zijn met het echte examen.