Opleiding BRL 9101 vakman

14 en 15 maart opleiding BRL 9101 vakman in Breda

11 en 12 april opleiding BRL 9101 vakman in Utrecht

BRL 9101 vakman

Onze prijs per persoon
375,- ex btw
 • Inclusief examen kosten
 • Groeps aanmeldingen mogelijk
 • Incompany opleiding tegen dagtarief
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Officiële certificering infra kwaliteit
 • Met code 95 mogelijk
 • Meerprijs voor mondelinge examens
 • Inclusief voorbereidende E learning
The best

De opleiding BRL 9101 vakman

De opleiding BRL 9101 vakman is een uitgebreide en essentiële opleiding voor iedereen die betrokken is bij de CROW 96B en 96A richtlijnen. Deze opleiding biedt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te voldoen aan de eisen van een persoonsgebonden KOMO proces certificering.

Tijdens deze opleiding leert u alles over de inhoud van de BRL 9101 richtlijnen. U krijgt inzicht in het beleid en proces achter tijdelijke verkeersmaatregelen, zichtafstanden en minimale maatvoeringen van verkeersruimtes. Daarnaast wordt er uitgebreid ingegaan op het navigeren in de publicaties en het belang van procesbewaking.

Een grondige kennis van materiaal en materieel is essentieel voor het succesvol afronden van deze opleiding. U zult leren hoe u deze kennis kunt toepassen om veilige en effectieve verkeersmaatregelen te implementeren.

Na het behalen van deze opleiding wordt u aangemeld in het BRL 9101 register, wat uw professionaliteit en expertise op dit gebied erkent. Met deze certificering bent u klaar om uw carrière naar nieuwe hoogten te brengen als een bekwame vakman binnen dit vakgebied.

Schrijf u vandaag nog in voor de opleiding BRL 9101 vakman en vergroot uw kennis, vaardigheden en carrièrekansen op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen!

Dynamische presentaties met vakkundige docenten

In de wereld van het onderwijs is er een opwindende verschuiving gaande naar dynamische presentaties. Platte Power Point presentaties zijn verleden tijd. Deze nieuwe lesstijl, geleid door vakkundige docenten met een passie voor hun vak, zorgt voor duidelijk lesmateriaal dat niet alleen informatief is, maar ook visueel aantrekkelijk.

Met overzichtelijke presentaties en het gebruik van duidelijke voorbeelden, foto’s en video’s kunnen studenten de theoretische concepten gemakkelijk in de praktijk plaatsen. Het oog wil immers ook wat zien! Door deze benadering wordt de hoeveelheid lesstof gemakkelijker te begrijpen en op te nemen.

Dankzij dynamische presentaties krijgen studenten de kans om betrokken te raken bij het leerproces en worden ze gestimuleerd om actief deel te nemen aan de lessen. Met gepassioneerde docenten aan het roer wordt leren niet alleen effectiever, maar ook leuker!

Kortom, met dynamische presentaties in combinatie met vakkundige docenten komt het onderwijs tot leven. Het biedt een verfrissende benadering die studenten helpt om optimaal te leren en hun kennis naar nieuwe hoogten te brengen.

Voor het eerst de opleiding BRL 9101 vakman of komt u voor de hercertificering?

Waarom is dit belangrijk? Nou, als u terugkomt voor een hercertificering na het voltooien van de 3-jarige certificering, kan het zijn dat u misschien niet het hele traject opnieuw hoeft te volgen. Dit betekent dat we uw bestaande kennis en ervaring erkennen en waarderen.

Dus maak je geen zorgen, we begrijpen dat je groeit en ontwikkelt tijdens je tijd bij Nevete. En als je eenmaal de 3 jaar certificering hebt afgerond, ben je altijd welkom om weer bij ons terug te komen. We kijken er naar uit om samen met jou verder te bouwen aan jouw professionele ontwikkeling

Hoe ziet onze dagindeling eruit?

Wat een geweldige dag indeling hebben wij voor onze opleiding BRL 9101 vakman! Bij ons staat flexibiliteit voorop, dus de aanvangstijden kunnen in overleg worden aangepast. Voor de open inschrijvingen beginnen we om 08:30 uur en eindigen we om 16:30 uur.

We begrijpen dat iedereen zijn eigen ritme heeft en daarom willen we ervoor zorgen dat onze opleiding voor iedereen toegankelijk is. Of je nu een vroege vogel bent of liever wat later op gang komt, wij passen ons aan jouw behoeften aan.

Je gaat 2 examens afleggen, in de opleiding BRL 9101 vakman

Je gaat niet één, maar twee examens afleggen. In deze examens zullen 35 meerkeuzevragen worden gesteld die zich richten op verschillende aspecten van materiaal en materieel, veilig werken en veiligheidshandelingen, zoals werken in de luwte van je voertuig.

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook VCA gerelateerde vragen voorgeschoteld. Deze vragen gaan over jouw functie-inhoud en wat jouw taken zijn. Het is een uitgebreide toets die jouw kennis grondig test.

Zo zul je bijvoorbeeld vragen krijgen over het werkvak en inleidende ruimtes, veiligheidsruimtes en eigenschappen van het monteren, onderhouden en verwijderen van verkeersmaterialen. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op deze onderwerpen om zo met zelfvertrouwen de examens tegemoet te treden.

Wat word er van mij verwacht bij het tweede examen?

Het tweede examen staat voor de deur en het gaat allemaal over de verkenning van de CROW 96B en 96A publicaties. Deze publicaties zijn van onschatbare waarde, omdat ze ons voorzien van principe maatregelen voor verschillende ontwerp wegen. Maar hoe vinden we precies deze maatregelen? Geen zorgen, er is een navigatie proces dat je hierbij gaat helpen!

Dit examen bestaat uit vijf open vragen die je helpen om de juiste figuurmaatregelen te vinden voor jouw examenopdracht. Daarnaast zullen er ook vragen gesteld worden over toepassingen, uitvoeringen en voorwaarden. Maar maak je geen zorgen! Wij hebben een speciaal plan opgesteld om jou optimaal voor te bereiden op dit examen.

Met onze begeleiding en het gebruik van deze waardevolle publicaties ben ik ervan overtuigd dat jij straks vol vertrouwen het examen tegemoet gaat. Dus laten we samen aan de slag gaan en ervoor zorgen dat jij klaar bent om deze uitdaging aan te gaan!

Incompany opleidingen?

Wat geweldig dat u geïnteresseerd bent in onze 2-daagse opleiding BRL 9101 vakman! Bij Nevete begrijpen we hoe belangrijk het is om uw personeel in een vertrouwde omgeving te trainen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de opleiding bij u op het bedrijf of uw organisatie te verzorgen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de benodigde faciliteiten, want wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is. Voor een optimale leerervaring hebben we een beamer en/of een 50 inch televisie met HDMI aansluiting nodig. Wij willen u vragen deze klaar te hebben staan alvorens de training gaat starten. Daarnaast moet de ruimte voldoende groot zijn, zodat alle kandidaten comfortabel kunnen zitten met hun eigen tafels en stoelen.

Mocht u liever gebruik willen maken van een externe locatie, dan regelen wij dit graag voor u. De kosten hiervan worden dan apart gefactureerd.

Wij kijken er naar uit om samen met uw personeel aan de slag te gaan en hen klaar te stomen voor de toekomst van vakmanschap volgens BRL 9101!

Voor meer informatie en tarieven neemt u contact op met ons hoofdkantoor in Lochem.

NeVeTe geeft les bij marktleiders in Nederland,

Al 20 jaar lang biedt NeVeTe een breed scala aan opleidingen en heeft het zijn succes behaald door bewust klein te blijven. Wat ons onderscheidt, is ons sterke team van kennis en ontwikkeling. Onze dynamische docenten passen zich moeiteloos aan aan de veranderende omgeving en intellectuele behoeften van onze studenten.

Bij NeVeTe hebben we niet alleen docenten die deskundig zijn in hun vakgebied, maar ook experts in flexibiliteit. Ze kunnen gemakkelijk schakelen tussen verschillende lesmethodes en vinden de inhoud van de lessen belangrijker dan hun eigen ego’s.

Ons actieve betrokkenheid in de branche van verkeerstechniek heeft ons het vertrouwen gewonnen van marktleiders in Nederland. Dit vertrouwen is een pluim voor onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige opleidingen die voldoen aan de eisen van de infra en bouw. Daar zijn we erg blij mee.

Bij NeVeTe geloven we dat kennis en ontwikkeling de sleutel zijn tot succes, en daarom zetten we ons elke dag in om onze studenten te voorzien van een leeromgeving waarin ze kunnen groeien en excelleren.

Voorbereidende E learning

Voorbereiden met E learning

Wat geweldig dat je je wilt voorbereiden op de opleiding BRL 9101 vakman! En om ervoor te zorgen dat je optimaal voorbereid bent, hebben we een fantastische E learning voor je klaarstaan.

Deze E learning is speciaal ontworpen om jou alle benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen op een overzichtelijke manier. Je zult merken dat de lesstof helder en gestructureerd wordt gepresenteerd, zodat je gemakkelijk kunt volgen en begrijpen wat er van je wordt verwacht.

Bovendien zijn er duidelijke foto’s en video’s toegevoegd om de leerervaring nog verder te versterken. Zo kun je visueel zien hoe bepaalde handelingen moeten worden uitgevoerd en krijg je een beter begrip van de praktische aspecten van het vakmanschap.

Met deze overzichtelijke E learning met duidelijke foto’s en video’s ben jij helemaal klaar om succesvol aan de opleiding BRL 9101 vakman te beginnen. Veel plezier met leren en veel succes in jouw toekomstige carrière als vakman!

Het BRL 9101 specialisten examen wordt afgenomen door Infra Kwaliteit.

NeVeTe koop haar examens in bij de Stichting Infra Kwaliteit. Dit is het orgaan wat certificeert namens het KOMO proces certificaat. 

Tijdsduur van het examen BRL 9101 vakman

Voor beide examens stelt het examen comité 1,5 uur examen.

Per onderdeel 45 minuten

Per onderdeel krijg je een examentijd van 45 minuten.

Ben je met het eerste onderdeel meerkeuzevragen eerder klaar?

Dan mag je deze tijd meenemen

Ben je voor de meerkeuze vragen bijvoorbeeld eerder klaar, dan mag je de overgebleven tijd meenemen naar het volgende examen onderdeel

Ben je gezakt voor een onderdeel?

Dan mag je voor dit examen onderdeel opnieuw examen doen.

Je mag dit 3 keer opnieuw proberen

Je krijgt dan voor het specifieke onderdeel 1,5 uur examentijd.

Mondeling examen doen?

Wil je mondeling examen doen en of heb je dyslexie?

Hier berekent infra kwaliteit een meerprijs.

Er komt een tweede examinator die speciaal op een rustig plekje het mondelinge examen afneemt. Kosten € 350,-

Ons Vakmanschap word jou Meesterschap

Wij zijn naast een kennis centrum BRL 9101 ook een advies orgaan,

Wij krijgen veel vragen, we hebben er één uitgelicht uit de opleiding BRL 9101 vakman...

Deze opleiding is uitermate geschikt voor wegbeheerders en weg inspecteurs die meer kennis willen opdoen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Voor een controlerende functie vanuit overheidsinstanties. Je krijgt meer inzicht in het proces en de totstandkoming van verkeersmaatregelen.

Gericht op veilig werken, optimale doorstroming, en dat na het behalen van je BRL 9101 certificaat bij NeVeTe

Wat zijn uw voordelen als vakman?

Een van de belangrijkste voordelen van de BRL 9101 vakman is hun betrouwbaarheid. Ze hebben bewezen dat ze vakkundig zijn in hun vakgebied en kunnen worden vertrouwd om kwalitatief hoogwaardig werk te leveren. Of het nu gaat om bouw, installatie of onderhoud, je kunt er zeker van zijn dat ze weten waar ze mee bezig zijn.

Uw voordelen na het behalen van de opleiding bij NeVeTe.

Uitleg over KOMO proces certificaat BRL 9101 vakman

Opleiding BRL 9101 vakman

Gefeliciteerd! Als u bent geslaagd voor de opleiding BRL 9101 vakman, dan krijgt u het felbegeerde certificaat BRL 9101 vakman. En dat is nog niet alles – dit certificaat wordt uitgereikt via Stichting Infra Kwaliteit, een gerenommeerde organisatie die bekend staat om haar strengheid en betrouwbaarheid.

Het certificaat BRL 9101 vakman is een erkenning van uw vaardigheden en expertise op het gebied van infrastructuur. Het bevestigt dat u voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat u in staat bent om op professionele wijze uw werk uit te voeren.

En het beste nieuws? Dit certificaat is maximaal 3 jaar geldig! Dat betekent dat u gedurende deze periode kunt genieten van de voordelen en erkenning die het met zich meebrengt. Dus zorg ervoor dat u trots uw certificaat toont aan uw collega’s, klanten en partners.

zijn de 3 jaar voorbij, dan zien wij u graag terug!

Kortom, met het behalen van het certificaat BRL 9101 vakman heeft u niet alleen bewezen een echte professional te zijn, maar heeft u ook deuren geopend naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de wereld van infrastructuur. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

Heeft u een vraag over de BRL 9101

Advies nodig?

Heeft u een vraag over de opleiding BRL 9101? Wij beantwoorden uw vraag met plezier. Laat uw contact gegevens achter op het contact formulier.

NeVeTe opleidingen & advies

Veel gestelde vragen over de opleiding BRL 9101 vakman

Veel gestelde vragen over 9101 vakman BRL9101

De opleiding tvm ofwel tijdelijke verkeersmaatregelen waarvoor je een brl certificaat dient te behalen roepen soms wat vragen op. 

Wij gaan deze vragen hier behandelen.

De BRL 9101 vakman heeft een meewerkend voorman taak en geeft leiding aan een BRL 9101 medewerker. De vakman is en blijft het aanspreekpunt tijdens het plaatsen in standhouden of wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel.

Dit is geheel afhankelijk van de duur van de opleiding.

 • BRL 9101 specialist 2 dagen
 • BRL 9101 vakman 2 dagen
 • BRL 9101 medewerker 1 dag
 • BRL 9101 verkeersregelaar 1 dag

Bij NeVeTe kunt u de opleiding BRL 9101 meerekenen als code 95 voor beroepschauffeurs 

NeVeTe heeft verschillende proef examens die je kan maken. Meldt u zich aan dan krijgt u tijdens de opleiding BRL 9101 proefexamens die vergelijkbaar zijn met het echte examen.

Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL 9101 vakman Opleiding BRL 9101 vakman

Opleiding BRL 9101 vakman opleiding brl 9101 vakman opleiding brl 9101 vakman