Opleiding BRL 9101 Medewerker

De opleiding BRL 9101 medewerker

De opleiding BRL 9101 medewerker is een verkorte opleiding die u alles verteld over de inhoud van de BRL 9101 richtlijnen van het CROW 96B en 96A. Deze opleiding is bestemd voor een persoonsgebonden certificering van het KIWA en na het behalen van deze opleiding wordt u aangemeld in het BRL 9101 register als medewerker. Het betreft een functie waarmee je in het openbare domein verkeersmaatregelen kan plaatsen onder toeziend oog van de vakman. U wordt na het behalen van deze opleiding bij NeVeTe als vakkundig beschouwd in het plaatsen, in standhouden en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Wegbeheerders nemen u serieus in uw kennis over tijdelijke verkeersmaatregelen.

Waarom NeVeTe?

Inhoud Opleiding BRL 9101 Medewerker

Opleiding in samenwerking met Stichting Infra Kwaliteit

De opleiding BRL 9101 medewerker met BRL 9101 medewerker examen kan in één dag worden voltooid. Wij adviseren om de voorbereidende E-learning door te nemen alvorens u de opleiding BRL 9101 medewerker gaat volgen. De link krijgt u van ons als u zich aanmeld voor onze opleiding in de BRL9101. De lessen starten van 09.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Aangepaste start en eind tijden zijn natuurlijk mogelijk. Wij kunnen de opleiding BRL 9101 medewerker ook incompany verzorgen, vertrouwd op uw locatie! U kunt zich natuurlijk ook aanmelden in een bestaande en geplande datum voor de opleiding BRL 9101 medewerker.

 

Je wordt gezien als professional na het behalen van je certificering bij NeVeTe.

Inhoudelijk praten wij in deze opleiding over materiaal en materieel, plaatsingsinstructies en verkeerswetgeving. Natuurlijk komen de beide handboeken van de CROW 96B en 96A als hoofddoel in de opleiding in beeld. U leert alles over het plaatsen in standhouden en wegnemen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Dit leert u tot in detail op richtlijnen van de CROW 96B en 96A. U werkt samen met de BRL 9101 vakman.

Na deze opleiding BRL 9101 medewerker ben je vakkundig operationeel op de werkvloer in het kader van de richtlijn CROW BRL 9101. De opleiding voldoet aan de eisen conform de Nationale Beoordelingsrichtlijn 9101 (BRL 9101).

 

Wat kan je na het behalen van de opleiding?

Na het behalen van deze opleiding BRL 9101 medewerker kunt u onder leiding van de vakman aan het werk. U heeft na het behalen van deze opleiding BRL 9101 de juiste kennis waarin diverse opdrachtgevers u eerder zullen aannemen of boeken voor het plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen. U bent in staat onder gevaarlijke omstandigheden alsnog veilig te werken en wordt gezien als vakkundig. Deze opleiding BRL 9101 medewerker is uitermate geschikt voor de kandidaten die werken met tijdelijke verkeersmaatregelen en geen ambitie hebben tot het geven van leiding op de werkvloer. De opleiding geeft u een groot inzicht van het opbouwen van tijdelijke verkeersmaatregelen, u bent erg praktisch ingesteld en heeft een grote mate interesse in veiligheid rondom om weggebruikers en wegwerkers.

Opleiding BRL 9101 specialist

Opleidingsduur

De lesduur is 1 dag van 7 uur

Groepen BRL 9101

Tot 15 deelnemers per groep

geldigheidsduur

3 jaar

Lestijden

van 09.00 uur tot 16.30

Voor wie is de opleiding bestemd

Iedereen die werkt met tijdelijke verkeersmaatregelen

kosten per cursist

€ 314,- ex btw. Incl. examen BRL 9101

Prijs is inclusief examen en lunch

Deze opleiding kunt u volgen met een code 95 voor beroepschauffeurs.

Samenwerken in één klas bij NeVeTE

Klassikale lessen BRL 9101 medewerker

De opleiding BRL 9101 medewerker wordt verzorgt in maximaal één dag. De klassikale lessen worden vervolgens gegeven door een vakdocent tijdelijke verkeersmaatregelen.

Wordt jij BRL 9101 professional?

De opleiding BRL 9101 medewerker heeft een speciaal lesprogramma over veiligheid voor natuurlijk jezelf en je collega’s maar ook over de professionele op en afbouw van tijdelijke verkeersmaatregelen. Wij maken van jou een echte professional.

Meer vertrouwen van opdrachtgevers en wegbeheerders

Door straks BRL 9101 medewerker gecertificeerd te zijn krijg je veel meer vertrouwen van verkeerskundigen, wegbeheerders en opdrachtgevers. 

Verantwoord werken met een BRL 9101 certificering

Meer dan verantwoord kan je straks werken als je de BRL 9101 certificering op zak hebt. Wij gaan je helpen om een echte BRL 9101 professionele medewerker te worden.

Examen BRL 9101 medewerker.

Het examen word op twee onderdelen afgetoetst door stichting infra kwaliteit. 30 meerkeuze vragen in de ABC module. U hoeft geen twee examen te maken en de examen duur is totaal 1,5 uur. U heeft voldoende tijd voor het examen en u dient een geldig identiteitsbewijs te tonen bij het examen BRL 9101 medewerker.

Onze lessen en dag indeling

In onze klas..

In de gezelligste klas BRL 9101 geven we les met een humor als ondertoon. Immers wij vinden het belangrijk dat je leert en de BRL 9101 richtlijn onthoud.

opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen

Onze lestijden zijn toegankelijk

Onze lestijden zijn van 09.00 uur tot ongeveer 17.00. Deze keuze is gemaakt op groepen met individuele aanmeldingen. Mensen moeten soms een afstand reizen voordat ze bij onze locatie zijn. Voor incompany trainingen kunnen wij de lestijden aanpassen. 

Wij hebben een heerlijke lunch

U kunt ervoor kiezen om de lunch af te nemen bij de Nederlandse verkeerstechniek. Dit is niet verplicht maar wel raadzaam. Goede en gezonde voeding draagt bij aan een goed ontwikkel klimaat van de kandidaat. Mocht u de lunch van ons de lunch afnemen zorgen wij voor een heerlijke gezonde lunch van diverse broodjes en natuurlijk drankjes zoals koffie thee en of frisdrank. Wilt u een aangepaste lunch dan is dit tegen een meerprijs altijd mogelijk.

Offertes & advies 0545-842880

Een passende offerte of passend advies voor uw organisatie is natuurlijk geen probleem. Wij begrijpen dat er mogelijk nog meer wensen zijn dan dat wij u nu aanbieden. Maak deze wensen graag met ons bespreekbaar. Zo kunnen wij u adviseren welke mogelijkheden wij wel of niet kunnen bieden.

Opnieuw certificeren? Dat kan verkort

Bent u als BRL 9101 medewerker en loopt uw certificering af? Dan hebben wij verkorte programma’s klaar staan voor u als professional. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Wordt jij de nieuwe BRL 9101

Jou werk als vakman richt zich op beroepshouding in veiligheid, het omgaan met tijdelijke verkeersmaatregelen en nazorg op het juist afhandelen van vergunningen met opdrachtgevers.

Voorbereidende e-learning programma's

De Nederlandse verkeerstechniek heeft mooie samengestelde programma’s gemaakt. Deze e-learnings krijg je vooraf dat de klassikale lessen beginnen. Bij de bevestiging van uw aanmelding krijgt u een e-learning via uw mail toegezonden zodat je optimaal je kan voorbereiden op de lessen van de Nederlandse verkeerstechniek. 

Naast gezelligheid biedt de Nederlandse verkeerstechniek een leerzame ervaring waardoor u alles krijgt aangereikt om als medewerker BRL 9101 te kunnen functioneren. Wij staan voor je klaar.

Gericht op veilig werken, optimale doorstroming, en dat na het behalen van je BRL 9101 certificaat bij NeVeTe

Wat zijn uw voordelen als BRL medewerker

Om de opleiding BRL 9101 medewerker is echt een specialistische opleiding in de Nederlandse verkeersmaatregelen. De opleiding bij NeVeTe is bijzonder gericht op de kennis van begrijpend Nederlands lezen. NeVeTe is uitermate goed op de hoogte van de examenrichtlijnen. 

Uw voordelen na het behalen van de opleiding bij NeVeTe.

Uitleg over certificaat BRL 9101 medewerker

BRL 9101 medewerker

Als u bent geslaagd voor de opleiding BRL 9101 medewerker wordt u geregistreerd in het register van KIWA. Na het ontvangen van de certificaten ontvangt u op dit certificaat een aanstellingscode. Deze aanstellingscode kunt u invoeren in het register van stichting infra kwaliteit. Zo kunt u aantonen ook gespecialiseerd te zijn als medewerker Beoordelingsrichtlijn 9101. U kunt daarmee gaan werken bij lokale overheden zoals gemeenten of provincies. Ook als zelfstandige of werken bij bedrijven die tijdelijke verkeersmaatregelen plaatsen in Nederland. Deze opleiding is daarnaast voor iedereen geschikt die in aanraking komt met tijdelijke verkeersmaatregelen. Uw praktische kennis als medewerker is een absolute must en wordt als volwaardig medewerker tijdelijke verkeersmaatregelen gezien.

Bel: 0545 - 842880 voor meer informatie

Relevantie BRL 9101 specialistische wegenbouw

Opleiding in samenwerking met Stichting Infra Kwaliteit

NeVeTe zorgt voor kwaliteit en veiligheid in de wegenbouw. De beoordelingsrichtlijn die hier van toepassing op is, BRL9101. Hierbij staan alle permanente en tijdelijke verkeersmaatregelen centraal die zorgen voor veilige verkeerssituaties en voorkomen voor zover mogelijk hinder en stremming bij weggebruikers. Opdrachtgevers kunnen BRL 9101 als een contract eis aangeven, het BRL 9101 certificaat wordt relevant tijdens de aanbesteding. Ook verzekert een BRL 9101 de opdrachtgevers van een hoogwaardig en kwaliteit van een goed proces en product. Wilt u extra kosten besparen door de BRL 9101 certificering te behalen? Dan heeft u bij onze organisatie de juiste keuze gemaakt. 

Je vertrekt als professional bij NeVeTe.

Als talent in de BRL 9101

De bedoeling is natuurlijk dat u als professional uw werkzaamheden veilig en consequent kan uitvoeren. Wat past in het gedrag van de BRL 9101 medewerker. Alle handvatten die u nodig heeft als BRL 9101 medewerker kunt u toepassen in de praktijk en weet hoe te handelen wanneer wegbeheerders vragen om uw professionaliteit.

brl 9101 specialist
Opleiding BRL 9101 medewerker

Herhaling na 3 jaar

Bent u al medewerker en wilt u een her-certificering? Dat kan bij NeVeTe. Wij bieden versnelde trainingen voor de specialistische bedrijven die tijdelijke verkeersmaatregelen plaatsen. 

Wat is je ervaring?

Als je ruim 1 jaar medewerker bent en je ruime ervaring hebt opgedaan dan adviseren wij je om de opleiding in één dag te voltooien. Voorwaarde is wel dat je aantoonbaar kan maken voor welke werkgever je werkt en daar een referentie kunnen opvragen. 

In contact met NeVeTe

NeVeTe opleidingen & Advies.

Tel: 0545-842880

E:    Info@nevete.nl

Veel gestelde vragen over medewerker BRL9101

De opleiding tvm ofwel tijdelijke verkeersmaatregelen waarvoor je een brl certificaat dient te behalen roepen soms wat vragen op. 

Wij gaan deze vragen hier behandelen.

De BRL 9101 vakman heeft een meewerkend voorman taak en geeft leiding aan een BRL 9101 medewerker. De vakman is en blijft het aanspreekpunt tijdens het plaatsen in standhouden of wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel.

Dit is geheel afhankelijk van de duur van de opleiding.

  • BRL 9101 specialist 2 dagen
  • BRL 9101 vakman 2 dagen
  • BRL 9101 medewerker 1 dag
  • BRL 9101 verkeersregelaar 1 dag

Bij NeVeTe kunt u de opleiding BRL 9101 meerekenen als code 95 voor beroepschauffeurs. U bent van harte welkom als chauffeur.

NeVeTe heeft verschillende proef examens die je kan maken. Meldt u zich aan dan krijgt u tijdens de opleiding BRL 9101 proefexamens die vergelijkbaar zijn met het echte examen.