Opleiding BRL 9101 Medewerker

14 en 15 maart opleiding BRL 9101 vakman in Breda

11 en 12 april opleiding BRL 9101 vakman in Utrecht

BRL 9101 vakman

Onze prijs per persoon
218 ex btw
 • Inclusief examen kosten
 • Groeps aanmeldingen mogelijk
 • Incompany opleiding tegen dagtarief
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Officiële certificering infra kwaliteit
 • Met code 95 mogelijk
 • Meerprijs voor mondelinge examens
 • Inclusief voorbereidende E learning
The best

De opleiding BRL 9101 Medewerker.

De BRL medewerker is een onmisbare schakel in het plaatsen, onderhouden en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen. In opdracht van de BRL 9101 vakman zorgt hij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Met zijn ruime kennis van materialen en het vermogen om specifieke gevaren te herkennen, is hij een ware expert in zijn vakgebied.

De BRL 9101 medewerker heeft niet alleen kennis van verkeerplannen, maar kan ze ook moeiteloos lezen. Daarnaast heeft hij een uitgebreide kennis van op- en afbouw van figuren en kan hij dit als geen ander dromen. Of het nu gaat om het bestikkeren of weer afplakken van borden, deze medewerker draait er zijn hand niet voor om.

Wat deze medewerker ook kenmerkt, is zijn ruime kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen. Hij weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid is en neemt actief deel aan taken die scherpheid vereisen. Met harde werkers zoals de BRL medewerker kunnen we erop vertrouwen dat tijdelijke verkeersmaatregelen professioneel worden uitgevoerd.

Dynamische presentaties met vakkundige docenten.

In de wereld van het onderwijs is er een opwindende verschuiving gaande naar dynamische presentaties. Platte Power Point presentaties zijn verleden tijd. Deze nieuwe lesstijl, geleid door vakkundige docenten met een passie voor hun vak, zorgt voor duidelijk lesmateriaal dat niet alleen informatief is, maar ook visueel aantrekkelijk.

Met overzichtelijke presentaties en het gebruik van duidelijke voorbeelden, foto’s en video’s kunnen studenten de theoretische concepten gemakkelijk in de praktijk plaatsen. Het oog wil immers ook wat zien! Door deze benadering wordt de hoeveelheid lesstof gemakkelijker te begrijpen en op te nemen.

Dankzij dynamische presentaties krijgen studenten de kans om betrokken te raken bij het leerproces en worden ze gestimuleerd om actief deel te nemen aan de lessen. Met gepassioneerde docenten aan het roer wordt leren niet alleen effectiever, maar ook leuker!

Kortom, met dynamische presentaties in combinatie met vakkundige docenten komt het onderwijs tot leven. Het biedt een verfrissende benadering die studenten helpt om optimaal te leren en hun kennis naar nieuwe hoogten te brengen.

Voor het eerst de opleiding BRL 9101 medewerker of komt u voor de hercertificering?

Hercertificering in de BRL 9101? Dat is een belangrijk onderwerp waar we enthousiast over kunnen praten! Als BRL 9101 medewerker moet je je elke 3 jaar opnieuw laten certificeren. Dit zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent met de nieuwste kennis en vaardigheden op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Als je nieuw bent en nog niet eerder in aanraking bent geweest met tijdelijke verkeersmaatregelen, hangt het af van je achtergrond en werk- en denkniveau. Het kan zijn dat je een uitgebreider traject moet volgen om gecertificeerd te worden. Maar maak je geen zorgen, want dit biedt juist kansen om nieuwe vaardigheden te leren en te groeien in dit vakgebied.

Voor hercertificering kan er in goed overleg besloten worden om een verkort traject aan te bieden. Dit betekent dat als je al ervaring hebt en al gecertificeerd bent, je sneller het programma doorlopen. Dit is een efficiënt proces dat ervoor zorgt dat jij snel weer aan de slag kunt met jouw expertise in tijdelijke verkeersmaatregelen.

Dus, of je nu nieuw bent of voor hercertificering gaat, er zijn mogelijkheden om jouw certificeringstraject aan te passen aan jouw specifieke situatie. Laten we samen werken aan jouw groei en succes als BRL 9101 medewerker!

Hoe ziet onze dagindeling eruit?

Wat een geweldige dag indeling hebben wij voor onze opleiding BRL 9101 Medewerker. Bij ons staat flexibiliteit voorop, dus de aanvangstijden kunnen in overleg worden aangepast. Voor de open inschrijvingen beginnen we om 08:30 uur en eindigen we om 16:30 uur. U moet rekening houden met tijdsmanagement. De opleiding gaat veel aandacht van u vragen. De E learning BRL 9101 medewerker als voorbeschouwen doorlopen is absoluut aan te raden.

 

Je gaat 1 examen afleggen, in de opleiding BRL 9101 medewerker.

Wat een spannend examen staat je te wachten als BRL 9101 medewerker! Je krijgt de kans om je kennis te tonen over je functie-inhoud en de taken die je moet uitvoeren. En dat allemaal in slechts 1,5 uur tijd!

De meerkeuzevragen zullen je testen op verschillende aspecten, waaronder veiligheid en beschermingsmiddelen. Denk aan vragen over werkkleding en hoe deze bijdraagt aan een veilige werkomgeving. Daarnaast zullen ze ook je kennis bevragen over tijdelijke verkeersmaatregelen, een essentieel onderdeel van jouw werk.

Het is belangrijk om goed voorbereid aan het examen te beginnen. Zorg ervoor dat je alle relevante informatie hebt doorgenomen en dat je vertrouwd bent met de vereisten van jouw functie.

Succes met het afleggen van dit examen! We weten zeker dat jij als enthousiaste BRL 9101 medewerker alle vragen met glans kunt beantwoorden. Veel plezier en laat zien wat je in huis hebt!

De opleiding BRL 9101 medewerker is te vergelijken met veilig werken langs de weg? Wel nee....

Als je werkzaam bent in de hoveniersbranche, wegenbouw of zelf verkeersmaatregelen plaatst bij wegwerkzaamheden, dan is deze sectie absoluut een aanrader om te volgen! Hier vind je waardevolle informatie en tips die specifiek gericht zijn op jouw vakgebied.

Of je nu een hoveniersbedrijf runt, een stratenmaker bent of werkzaam bent in de groensector, deze sectie biedt relevante inhoud en inspiratie. Je zult tips vinden over het efficiënt uitvoeren van wegwerkzaamheden, het onderhouden van groenvoorzieningen en het succesvol runnen van jouw bedrijf.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen jouw branche. Of je nu op zoek bent naar praktische adviezen voor het aanleggen van bestratingen of inspiratie nodig hebt voor het ontwerpen van prachtige tuinen, deze sectie heeft alles wat je nodig hebt!

Volg ons vandaag nog en laat je inspireren door de beste praktijken en innovaties in de wereld van hoveniersbedrijven, wegenbouw en groenbedrijven. Samen kunnen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen!

Incompany opleidingen?

Wat geweldig dat u geïnteresseerd bent in onze 1 daagse opleiding BRL 9101 medewerker. Bij Nevete begrijpen we hoe belangrijk het is om uw personeel in een vertrouwde omgeving te trainen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de opleiding bij u op het bedrijf of uw organisatie te verzorgen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de benodigde faciliteiten, want wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is. Voor een optimale leerervaring willen wij u vragen een beamer/beamerscherm en/of een 50 inch televisie met HDMI aansluiting nodig. Wij willen u vragen deze klaar te hebben staan alvorens de training gaat starten. Daarnaast moet de ruimte voldoende groot zijn, zodat alle kandidaten comfortabel kunnen zitten met hun eigen tafels en stoelen. Een whiteboard of flipover dient aanwezig te zijn op locatie.

Mocht u liever gebruik willen maken van een externe locatie, dan regelen wij dit graag voor u. De kosten hiervan worden dan apart gefactureerd.

Wij kijken er naar uit om samen met uw personeel aan de slag te gaan en hen klaar te stomen voor de toekomst van vakmanschap volgens BRL 9101!

Voor meer informatie en tarieven neemt u contact op met ons hoofdkantoor in Lochem.

NeVeTe geeft les bij marktleiders in Nederland,

Al 20 jaar lang biedt NeVeTe een breed scala aan opleidingen en heeft het zijn succes behaald door bewust klein te blijven. Wat ons onderscheidt, is ons sterke team van kennis en ontwikkeling. Onze dynamische docenten passen zich moeiteloos aan aan de veranderende omgeving en intellectuele behoeften van onze studenten.

Bij NeVeTe hebben we niet alleen docenten die deskundig zijn in hun vakgebied, maar ook experts in flexibiliteit. Ze kunnen gemakkelijk schakelen tussen verschillende lesmethodes en vinden de inhoud van de lessen belangrijker dan hun eigen ego’s.

Ons actieve betrokkenheid in de branche van verkeerstechniek heeft ons het vertrouwen gewonnen van marktleiders in Nederland. Dit vertrouwen is een pluim voor onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige opleidingen die voldoen aan de eisen van de infra en bouw. Daar zijn we erg blij mee.

Bij NeVeTe geloven we dat kennis en ontwikkeling de sleutel zijn tot succes, en daarom zetten we ons elke dag in om onze studenten te voorzien van een leeromgeving waarin ze kunnen groeien en excelleren.

Het BRL 9101 specialisten examen wordt afgenomen door Infra Kwaliteit.

NeVeTe koop haar examens in bij de Stichting Infra Kwaliteit. Dit is het orgaan wat certificeert namens het KOMO proces certificaat. 

Tijdsduur van het examen BRL 9101 medewerker

Voor het examen stelt het examen comité 1,5 uur examentijd.

je krijgt 26 meerkeuze vragen

Je hebt ruim de tijd voor deze examenvragen. !,5 uur examentijd.

Ben je met het eerste onderdeel meerkeuzevragen eerder klaar?

Dan ga je lekker naar huis

Dan kan je de zaal verlaten en lekker naar huis of misschien even na praten met je collega's

Ben je gezakt voor een onderdeel?

Dan mag je voor dit examen onderdeel opnieuw examen doen.

Je mag dit 3 keer opnieuw proberen

Je krijgt dan voor het specifieke onderdeel 1,5 uur examentijd.

Mondeling examen doen?

Wil je mondeling examen doen en of heb je dyslexie?

Hier berekent infra kwaliteit een meerprijs.

Er komt een tweede examinator die speciaal op een rustig plekje het mondelinge examen afneemt. Kosten € 350,-

Gericht op veilig werken, optimale doorstroming, en dat na het behalen van je BRL 9101 certificaat bij NeVeTe

Wat zijn uw voordelen als BRL medewerker

Om de opleiding BRL 9101 medewerker is echt een specialistische opleiding in de Nederlandse verkeersmaatregelen. De opleiding bij NeVeTe is bijzonder gericht op de kennis van begrijpend Nederlands lezen. NeVeTe is uitermate goed op de hoogte van de examenrichtlijnen. 

Uw voordelen na het behalen van de opleiding bij NeVeTe.

Veel gestelde vragen over medewerker BRL9101

De opleiding tvm ofwel tijdelijke verkeersmaatregelen waarvoor je een brl certificaat dient te behalen roepen soms wat vragen op. 

Wij gaan deze vragen hier behandelen.

De BRL 9101 vakman heeft een meewerkend voorman taak en geeft leiding aan een BRL 9101 medewerker. De vakman is en blijft het aanspreekpunt tijdens het plaatsen in standhouden of wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel.

Dit is geheel afhankelijk van de duur van de opleiding.

 • BRL 9101 specialist 2 dagen
 • BRL 9101 vakman 2 dagen
 • BRL 9101 medewerker 1 dag
 • BRL 9101 verkeersregelaar 1 dag

Bij NeVeTe kunt u de opleiding BRL 9101 meerekenen als code 95 voor beroepschauffeurs. U bent van harte welkom als chauffeur.

NeVeTe heeft verschillende proef examens die je kan maken. Meldt u zich aan dan krijgt u tijdens de opleiding BRL 9101 proefexamens die vergelijkbaar zijn met het echte examen.

Een inkijkje bij onze vakdocent Rick Mulders

BRL 9101 Medewerker

Opleiding BRL 9101 medewerker 

Opleiding BRL 9101 medewerker

Opleiding BRL 9101 medewerker

Opleiding BRL 9101 medewerker

Opleiding BRL 9101 medewerker

Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 medewerker Opleiding BRL 9101 medewerker