Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar

De opleiding BRL 9101 verkeersregelaar

De opleiding BRL 9101 verkeersregelaar is geschikt voor ervaren beroeps-verkeersregelaars die zijn/haar aanstellingspas hebben gehaald. De beoordelingsrichtlijn 9101 heeft vanaf 1 april 2021 een richtlijn gesteld voor verkeersregelaar bij werk in uitvoering. De opleiding is een absolute aanvulling voor elke verkeersregelaar. We gaan dieper in op de werkelijke rol van de verkeersregelaar en verdiepen het breder belang van de verkeersregelaar in Nederland. 

Waarom NeVeTe?

BRL 9101 verkeersregelaar?

Opleiding in samenwerking met Stichting Infra Kwaliteit

De opleiding BRL 9101 verkeersregelaar is de opleiding voor verkeersregelaars die graag verder willen ontwikkelen. Het verruimd je inzichten als verkeersregelaar en weet na de opleiding exact te handelen naar de beroeps-ethiek van de verkeersregelaar in Nederland.

Na het behalen van deze certificering bij NeVeTe wordt je als professional gezien.

Inhoudelijk praten wij in deze opleiding over materiaal en materieel, plaatsingsinstructies en verkeerswetgeving. Wij praten ook over indeling van de Nederlandse wegen, welke tijdelijke verkeersmaatregelen komen daarbij kijken en natuurlijk over de inhoud van je werkzaamheden. Ook komt een ander belangrijk aspect naar boven, dit betreft je gedrag. Welk gedrag toon je als beroeps-verkeersregelaar of ben je van mening dat je rechtvaardigheid boven het belang van veiligheid gaat. Deze onderwerpen komen ruimschoots aanbod.

Na deze opleiding BRL 9101 verkeersregelaar ben je geheel zelfstandig verkeersregelaar op de werkvloer in het kader van de richtlijn CROW BRL 9101. De opleiding voldoet aan de eisen conform de Nationale Beoordelingsrichtlijn 9101 (BRL 9101).

Na het behalen van deze opleiding BRL 9101 vakman kunt u zelfstandig aan het werk en weet u alles over de verkeersregelaar in Nederland. 

Wij maken van jou een verkeersregelaar!

Natuurlijk, na deze opleiding weet jij precies wat je moet doen. Je bent in staat om geheel zelfstandig aan het werk te kunnen. Bovendien ben je all-round in je werk. Je hebt een optimaal gevoel voor veiligheid en dit straal je ook uit. Je wordt een professional waar iedere opdrachtgever blij van wordt. Je beroepshouding geeft anderen een veilig gevoel en weet hoe je met houding en gedrag weggebruikers een veilige oversteek kan bieden.

Opleiding BRL 9101 vakman

Opleidingsduur

De les duur is 1 dag

Groepen BRL 9101

Tot 15 deelnemers per groep

Lestijden

09.00 uur tot 16.30 uur

Voor wie is de opleiding bestemd

Iedereen die werkt met tijdelijke verkeersmaatregelen

kosten per cursist

€ 314,- ex btw incl examen brl 9101

Prijs is inclusief examen en lunch

Opleiding verkeersregelaar

Toetsing certificaat examen BRL 9101 verkeersregelaar

Het examen word op één onderdeel afgetoetst door stichting infra kwaliteit, 35 meerkeuze vragen in de ABC module.

Gericht op veilig werken, optimale doorstroming, en dat na het behalen van je BRL 9101 certificaat bij NeVeTe

Wat zijn uw voordelen als verkeersregelaar?

Om de opleiding BRL 9101 verkeersregelaar is echt een specialistische opleiding in de Nederlandse verkeersmaatregelen. De opleiding bij NeVeTe is bijzonder gericht op de kennis van begrijpend Nederlands lezen. NeVeTe is uitermate goed op de hoogte van de examenrichtlijnen. 

Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar

Uw voordelen na het behalen van de opleiding bij NeVeTe.

U behaald de BRL 9101 bij NeVeTe!

Als u bent geslaagd voor de opleiding BRL 9101 verkeersregelaar wordt u geregistreerd in het register van KIWA. Na het ontvangen van de certificaten ontvangt u op dit certificaat een aanstellingscode. Deze aanstellingscode kunt u invoeren in het register van stichting infra kwaliteit. Zo kunt u aantonen ook gespecialiseerd te zijn als verkeersregelaar brl 9101. U kunt daarmee gaan werken bij locale overheden als gemeenten of provincies. Maar ook als zelfstandige of werken bij bedrijven die tijdelijke verkeersmaatregelen plaatsen in Nederland. Deze opleiding is daarnaast voor iedereen geschikt die in aanraking komt met tijdelijke verkeersmaatregelen.

Bel: 0545 - 842880 voor meer informatie

Relevantie BRL 9101 specialistische wegenbouw

Opleiding in samenwerking met Stichting Infra Kwaliteit

NeVeTe zorgt voor kwaliteit en veiligheid in de wegenbouw. De beoordelingsrichtlijn die hier van toepassing op is, BRL9101. Hierbij staan alle permanente en tijdelijke verkeersmaatregelen centraal die zorgen voor veilige verkeerssituaties en voorkomen voor zover mogelijk hinder en stremming bij weggebruikers. Opdrachtgevers kunnen BRL 9101 als een contract eis aangeven, het BRL 9101 certificaat wordt relevant tijdens de aanbesteding. Ook verzekert een BRL 9101 de opdrachtgevers van een hoogwaardig en kwaliteit van een goed proces en product. Wilt u extra kosten besparen door de BRL 9101 certificering te behalen? Dan heeft u bij onze organisatie de juiste keuze gemaakt.

 

Herhaling na 3 jaar

Bent u al verkeersregelaar en wilt u een her-certificering? Dat kan bij NeVeTe. Wij bieden versnelde trainingen voor de specialistische bedrijven die tijdelijke verkeersmaatregelen plaatsen. 

Wat is je ervaring?

Als je ruim 2 jaar aaneengesloten verkeersregelaar bent en je ruime ervaring hebt opgedaan dan adviseren wij je om de opleiding in één dag te voltooien. Voorwaarde is wel dat je aantoonbaar kan maken voor welke werkgever je werkt en daar een referentie kunnen opvragen. 

In contact met NeVeTe

NeVeTe opleidingen & Advies.

Tel: 0545-842880

E:    Info@nevete.nl

Heeft u een vraag over de BRL 9101

Advies nodig?

Heeft u een vraag over de opleiding BRL 9101? Wij beantwoorden uw vraag met plezier. Laat uw contact gegevens achter op het contact formulier.

NeVeTe opleidingen & advies

Veel gestelde vragen over de verkeersregelaar BRL 9101

De opleiding tvm ofwel tijdelijke verkeersmaatregelen waarvoor je een brl certificaat dient te behalen roepen soms wat vragen op. 

Wij gaan deze vragen hier behandelen.

Nee, een BRL 9101 verkeersregelaar heeft wel een goede kijk op de materialen maar mag niet meehelpen met op en afbouwen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Een verkeersregelaar zonder of met BRL 9101 mag ten alle tijden materialen aan de kant schuiven om werk verkeer binnen te laten. De verkeersregelaar is wel verplicht de materialen van de TVM weer terug te zetten op de plek waar ze stonden.

Dit is geheel afhankelijk van de duur van de opleiding.

  • BRL 9101 specialist 2 dagen
  • BRL 9101 vakman 2 dagen
  • BRL 9101 medewerker 1 dag
  • BRL 9101 verkeersregelaar 1 dag

Bij NeVeTe kunt u de opleiding BRL 9101 meerekenen als code 95 voor beroepschauffeurs 

NeVeTe heeft verschillende proef examens die je kan maken. Meldt u zich aan dan krijgt u tijdens de opleiding BRL 9101 proefexamens die vergelijkbaar zijn met het echte examen.