Opleiding BRL 9101 Specialist

14 en 15 maart opleiding BRL 9101 vakman in Breda

11 en 12 april opleiding BRL 9101 vakman in Utrecht

BRL 9101 vakman

Onze prijs per persoon
405 ex btw
 • Inclusief examen kosten
 • Groeps aanmeldingen mogelijk
 • Incompany opleiding tegen dagtarief
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Officiële certificering infra kwaliteit
 • Met code 95 mogelijk
 • Meerprijs voor mondelinge examens
 • Inclusief voorbereidende E learning
The best

De opleiding BRL 9101 Specialist.

Als BRL 9101 specialist ben jij de totaal leidinggevende in het proces! Jij bent degene die verkeersplannen tekent, risico’s aan de kaak stelt en verantwoordelijk is voor de werkinstructiemap voor de BRL 9101 vakman. Jouw kennis van vergunningen, beschikkingen en ontheffingen is uitgebreid en onmisbaar.

Jij weet als geen ander hoe je een spin moet aanvragen bij Rijkswaterstaat en je bent volledig op de hoogte van de publicaties CROW 96A en 96B. Daarnaast ken jij ook nog eens alle verschillende rollen van initiatiefnemende partijen en ontwerpende partijen.

Met jouw expertise zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat projecten soepel verlopen.

Een solide achtergrond op HBO-niveau of gerelateerd werk en denk niveau is absoluut noodzakelijk voor dit werk. Het vereist een goed denkvermogen en de vaardigheid om verkeersplannen te kunnen schrijven die niet worden behandeld in de publicaties 96A en 96B van CROW.

Voor de opleiding BRL 9101 specialist is het essentieel om al bekend te zijn met de BRL 9101. Daarnaast is ruime voorkennis van de CROW-publicaties 96B en 96A vereist, omdat niet alle figuurmaatregelen zijn ingetekend in deze documenten.

Naast deze technische aspecten is ook ruime ervaring met leidinggeven een belangrijke eigenschap voor dit werk. Het vermogen om anderen aan te sturen en te motiveren speelt een cruciale rol bij het succesvol uitvoeren van taken binnen dit vakgebied.

Dynamische presentaties met vakkundige docenten.

In de wereld van het onderwijs is er een opwindende verschuiving gaande naar dynamische presentaties. Platte Power Point presentaties zijn verleden tijd. Deze nieuwe lesstijl, geleid door vakkundige docenten met een passie voor hun vak, zorgt voor duidelijk lesmateriaal dat niet alleen informatief is, maar ook visueel aantrekkelijk.

Met overzichtelijke presentaties en het gebruik van duidelijke voorbeelden, foto’s en video’s kunnen studenten de theoretische concepten gemakkelijk in de praktijk plaatsen. Het oog wil immers ook wat zien! Door deze benadering wordt de hoeveelheid lesstof gemakkelijker te begrijpen en op te nemen.

Dankzij dynamische presentaties krijgen studenten de kans om betrokken te raken bij het leerproces en worden ze gestimuleerd om actief deel te nemen aan de lessen. Met gepassioneerde docenten aan het roer wordt leren niet alleen effectiever, maar ook leuker!

Kortom, met dynamische presentaties in combinatie met vakkundige docenten komt het onderwijs tot leven. Het biedt een verfrissende benadering die studenten helpt om optimaal te leren en hun kennis naar nieuwe hoogten te brengen.

Voor het eerst de opleiding BRL 9101 specialist of komt u voor de hercertificering?

Hercertificering in de BRL 9101? Dat is een belangrijk onderwerp waar we enthousiast over kunnen praten! Als specialist in de BRL 9101 moet je je elke 3 jaar opnieuw laten certificeren. Dit zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent met de nieuwste kennis en vaardigheden op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Als je nieuw bent en nog niet eerder in aanraking bent geweest met tijdelijke verkeersmaatregelen, hangt het af van je achtergrond en werk- en denkniveau. Het kan zijn dat je een uitgebreider traject moet volgen om gecertificeerd te worden. Maar maak je geen zorgen, want dit biedt juist kansen om nieuwe vaardigheden te leren en te groeien in dit vakgebied.

Voor hercertificering kan er in goed overleg besloten worden om een verkort traject aan te bieden. Dit betekent dat als je al ervaring hebt en al gecertificeerd bent, je sneller het programma doorlopen. Dit is een efficiënt proces dat ervoor zorgt dat jij snel weer aan de slag kunt met jouw expertise in tijdelijke verkeersmaatregelen.

Dus, of je nu nieuw bent of voor hercertificering gaat, er zijn mogelijkheden om jouw certificeringstraject aan te passen aan jouw specifieke situatie. Laten we samen werken aan jouw groei en succes als BRL 9101 specialist!

Hoe ziet onze dagindeling eruit?

Wat een geweldige dag indeling hebben wij voor onze opleiding BRL 9101 specialist Bij ons staat flexibiliteit voorop, dus de aanvangstijden kunnen in overleg worden aangepast. Voor de open inschrijvingen beginnen we om 08:30 uur en eindigen we om 16:30 uur. U moet rekening houden met tijdsmanagement. De opleiding gaat veel aandacht van u vragen. De E learning BRL 9101 specialist als voorbeschouwen doorlopen is absoluut aan te raden. 

Advies over de opleiding BRL 9101 specialist:

 • Geen ervaring is het advies groepen van maximaal 8 personen aanmelden.
 • Het aantal lesdagen zal ruim 3 dagen bevatten inclusief examen.
 

Heeft u ervaring in het werken als BRL 9101 specialist?

 • Minstens 3 jaar ervaring als BRL 9101 specialist maximaal groepen van 8 personen
 • Het aantal lesdagen kan verkort worden naar 2 lesdagen.
 

Bent u BRL 9101 vakman en gaat u doorstromen naar BRL 9101 specialist?

 • Maximaal groepen van 8 personen aanmelden.
 • Het aantal lesdagen kan verkort worden naar 2 dagen.

Je gaat 2 examens afleggen, in de opleiding BRL 9101 specialist.

Je gaat niet één, maar twee examens afleggen. In deze examens zullen 45 meerkeuzevragen worden gesteld die zich richten op verschillende aspecten van materiaal en materieel, veilig werken en veiligheidshandelingen, zoals werken in de luwte van je voertuig.

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook VCA gerelateerde vragen voorgeschoteld. Deze vragen gaan over jouw functie-inhoud en wat jouw taken zijn. Het is een uitgebreide toets die jouw kennis grondig test. De toets voor de BRL 9101 specialist word als pittig ervaren. Geen zorgen wij gaan je maximaal en optimaal voorbereiden.

Zo zul je bijvoorbeeld vragen krijgen over het werkvak en inleidende ruimtes, veiligheidsruimtes en eigenschappen van het monteren, onderhouden en verwijderen van verkeersmaterialen. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op deze onderwerpen om zo met zelfvertrouwen de examens tegemoet te treden.

Wat word er van mij verwacht bij het tweede examen?

Het tweede examen staat voor de deur en het gaat allemaal over de verkenning van de CROW 96B en 96A publicaties. Deze publicaties zijn van onschatbare waarde, omdat ze ons voorzien van principe maatregelen voor verschillende ontwerp wegen. Maar hoe vinden we precies deze maatregelen? Geen zorgen, er is een navigatie proces dat je hierbij gaat helpen!

Dit examen bestaat uit vijf open vragen die je helpen om de juiste figuurmaatregelen te vinden voor jouw examenopdracht. Daarnaast zullen er ook vragen gesteld worden over toepassingen, uitvoeringen en voorwaarden. Maar maak je geen zorgen! Wij hebben een speciaal plan opgesteld om jou optimaal voor te bereiden op dit examen.

Met onze begeleiding en het gebruik van deze waardevolle publicaties ben ik ervan overtuigd dat jij straks vol vertrouwen het examen tegemoet gaat. Dus laten we samen aan de slag gaan en ervoor zorgen dat jij klaar bent om deze uitdaging aan te gaan!

Het BRL 9101 specialisten examen wordt afgenomen door Infra Kwaliteit.

NeVeTe koop haar examens in bij de Stichting Infra Kwaliteit. Dit is het orgaan wat certificeert namens het KOMO proces certificaat. 

Tijdsduur van het examen BRL 9101 specialist

Voor beide examens stelt het examen comité 1,5 uur examen.

Per onderdeel 45 minuten

Per onderdeel krijg je een examentijd van 45 minuten.

Ben je met het eerste onderdeel meerkeuzevragen eerder klaar?

Dan mag je deze tijd meenemen

Ben je voor de meerkeuze vragen bijvoorbeeld eerder klaar, dan mag je de overgebleven tijd meenemen naar het volgende examen onderdeel

Ben je gezakt voor een onderdeel?

Dan mag je voor dit examen onderdeel opnieuw examen doen.

Je mag dit 3 keer opnieuw proberen

Je krijgt dan voor het specifieke onderdeel 1,5 uur examentijd.

Mondeling examen doen?

Wil je mondeling examen doen en of heb je dyslexie?

Hier berekent infra kwaliteit een meerprijs.

Er komt een tweede examinator die speciaal op een rustig plekje het mondelinge examen afneemt. Kosten € 350,-

Incompany opleidingen?

Wat geweldig dat u geïnteresseerd bent in onze 2 of 3-daagse opleiding BRL 9101 specialist! Bij Nevete begrijpen we hoe belangrijk het is om uw personeel in een vertrouwde omgeving te trainen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de opleiding bij u op het bedrijf of uw organisatie te verzorgen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de benodigde faciliteiten, want wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is. Voor een optimale leerervaring willen wij u vragen een beamer/beamerscherm en/of een 50 inch televisie met HDMI aansluiting nodig. Wij willen u vragen deze klaar te hebben staan alvorens de training gaat starten. Daarnaast moet de ruimte voldoende groot zijn, zodat alle kandidaten comfortabel kunnen zitten met hun eigen tafels en stoelen. Een whiteboard of flipover dient aanwezig te zijn op locatie.

Mocht u liever gebruik willen maken van een externe locatie, dan regelen wij dit graag voor u. De kosten hiervan worden dan apart gefactureerd.

Wij kijken er naar uit om samen met uw personeel aan de slag te gaan en hen klaar te stomen voor de toekomst van vakmanschap volgens BRL 9101!

Voor meer informatie en tarieven neemt u contact op met ons hoofdkantoor in Lochem.

NeVeTe geeft les bij marktleiders in Nederland,

Al 20 jaar lang biedt NeVeTe een breed scala aan opleidingen en heeft het zijn succes behaald door bewust klein te blijven. Wat ons onderscheidt, is ons sterke team van kennis en ontwikkeling. Onze dynamische docenten passen zich moeiteloos aan aan de veranderende omgeving en intellectuele behoeften van onze studenten.

Bij NeVeTe hebben we niet alleen docenten die deskundig zijn in hun vakgebied, maar ook experts in flexibiliteit. Ze kunnen gemakkelijk schakelen tussen verschillende lesmethodes en vinden de inhoud van de lessen belangrijker dan hun eigen ego’s.

Ons actieve betrokkenheid in de branche van verkeerstechniek heeft ons het vertrouwen gewonnen van marktleiders in Nederland. Dit vertrouwen is een pluim voor onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige opleidingen die voldoen aan de eisen van de infra en bouw. Daar zijn we erg blij mee.

Bij NeVeTe geloven we dat kennis en ontwikkeling de sleutel zijn tot succes, en daarom zetten we ons elke dag in om onze studenten te voorzien van een leeromgeving waarin ze kunnen groeien en excelleren.

Ons Vakmanschap wordt jou Meesterschap.

Veel gestelde vragen over 9101 specialist BRL9101

Wat fijn dat je vragen hebt over de CROW 96B! Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om de toepassing, richtlijnen of specifieke details, ik help je graag verder. Geen vraag is te gek! Samen zorgen we ervoor dat je een duidelijk en volledig begrip krijgt van de CROW 96B. Dus aarzel niet en stel gerust al je vragen!

De kosten van een BRL 9101 examen is sterk afhankelijk van de persoonsgebonden certificering. Meestal is het aantal dagen training afhankelijk met betrekking tot de prijs van de opleiding BRL 9101.

Dit is geheel afhankelijk van de duur van de opleiding.

 • BRL 9101 specialist 2  of 3 dagen
 • BRL 9101 vakman 2 dagen
 • BRL 9101 medewerker 1 dag
 • BRL 9101 verkeersregelaar 1 dag

Bij NeVeTe kunt u de opleiding BRL 9101 meerekenen als code 95 voor beroepschauffeurs 

NeVeTe heeft verschillende proef examens die je kan maken. Meldt u zich aan dan krijgt u tijdens de opleiding BRL 9101 proefexamens die vergelijkbaar zijn met het echte examen.

Een inkijkje bij onze vakdocent Rick Mulders

BRL 9101 specialist

Heeft u een vraag over de BRL 9101

Advies nodig?

Heeft u een vraag over de opleiding BRL 9101? Wij beantwoorden uw vraag met plezier. Laat uw contact gegevens achter op het contact formulier.

NeVeTe opleidingen & advies

Opleiding BRL 9101 specialist

 

Opleiding BRL 9101 specialist

Opleiding BRL 9101 specialist

Opleiding BRL 9101 specialist Opleiding BRL 9101 specialist Opleiding BRL 9101 specialist Opleiding BRL 9101 specialist Opleiding BRL 9101 specialist Opleiding BRL 9101 specialist Opleiding BRL 9101 specialist Opleiding BRL 9101 specialist Opleiding BRL 9101 specialist